På Egna Ben På Egna Ben

Anmälan till höstens På Egna Ben utmaning är nu öppen

Och nu på en en helt egen Kalmar län webbplattform!

Anmälan, utmaningen och poängrapporteringen fungerar precis som tidigare men nytt för i år är att Kommunförbundet i Kalmar län har tagit rollen som regional samordnare och anmälan kommer därför ske via en ny webbadress, www.paegnaben.avmkl.se.

Precis som tidigare år kan klasser i åk. 4-6 i Kalmar län delta i utmaningen där eleverna under fem veckor samlar poäng genom att gå, cykla eller åka kollektivt till och från skolan och på så sätt ha chansen att vinna fina priser, men från och med i år tävlar vi endast mot de andra klasserna i vår egen kommun.

I slutet av maj kommer det uppskattade På Egna Ben vykortet skickas hem till eleverna i åk. 3-5 (höstens åk. 4-6) där de uppmuntras att ta med sig kortet till skolan för att pussla ihop hela bilden med sina klasskompisar. Håll utkik efter vykorten och var gärna med och pussla 🙂

Det har varit ett tufft år i och med Covid19 men nu hoppas vi det ser ljusare ut efter sommaren och att vi kan få eleverna i rörelse när På Egna Ben utmaningen drar i gång i september. Ni är väl med oss!!?

Vänliga hälsningar,

Lisa Dahlström

Projektledare, Kalmar kommun